Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Üdvözlök Mindenkit! A megadott email címen jeleztem, hogy elállok a szerződéstől. (Megtettem ezt postán küldött tértivevényes levélben is, de az visszajött azzal, hogy a kézbesítés akadályozott. A levelet arra a győri címre küldtem, ahonnan a kupont küldték). Az emailre egy átirányított domainen keresztül "Nagy Ritától" jött válasz, cégnév, további elérhetőség nélkül. Tört magyarsággal (google fordító lehet) kisvártatva visszaírt, hogy elfogadják az elállást, adjam meg az IBAN számlaszámomat és 14 munkanapon belül visszautalják az összeget. Két hét elteltével rájuk írtam, hogy jogi lépéseket teszek, ha nem utalják vissza a pénzt. Válaszban megnyugtattak, hogy utalják, és 1-2 napon belül megjött a számlámra az összeg Lengyelországból.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.