Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0624998158 / +3624998158

MVM Biztosítás címszó alatt keresett egy hölgy. Amennyiben ténylegesen MVM munkatárs, eléggé alulképzett volt... Kérdezte először a háziállat biztosítást, (beloltott kutya/macska, chipelve)....majd miután közöltem vele, vannak nálunk, viszont ezek haszonállatok, nem folytatta a biztosítási részt. Folytatta ehelyett az ingó és ingatlan biztosítással...6 év kezesség egy nagy elektronikai cikkre, emellett közműhiba esetén szerelőt 12 órán belül intéznek (akár hétvégén is) amennyiben ez házon (mérőórán át) történik. Mindezt potom ~1380 Ft-ért havonta Kicsit szerintem van benne érdekesség, főleg, hogy semmilyen beazonositast nem kért a hölgy, mégis adott egy személyre szóló ajánlatot, hivoszam ismerete miatt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.