Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703728704 / +36703728704

Először mondjuk szerdán felhívott fel vettem és egy gépi hang szólt bele elég halkan már nem emlékszem mit mondott az utolsó szó közben kinyomták a telefont. Pénteken újra hívott megint a gépi hang szólt és úgy tettek mintha megszakították volna a gépi hangok és becsatlakozott egy hölgy. Tudta a pontos nevemet... Először magázott utána tegezett majd újra magázott be se mutatkozott az MKB banktól hívott állítólag. Adatokat akart egyeztetni megmondtam neki hogy tudom hogy egy csaló azt mondta hogy egyeztessük az adatokat vagy menjek be a bankba. Azóta tiltottam a számot de értesítést kapok ha hív. Állandóan hív napi háromszor is....

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.