Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703728704 / +36703728704

Engem már több mint egy hete hívogat ez a szám, van, hogy fél órán belül kétszer is. Kétszer vettem föl, de mind a kétszer úgy döntöttem, hogy gyanús és leráztam. Először valami géphang szólalt meg, aztán egy fiatalember jelentkezett be, közölte, hogy az MBH banktól hív, tudta a nevem, de nem emlékszem, hogy ő mondta volna a sajátját. Közölte, hogy a hívást rögzítik, és személyes adatokat kért a beazonosításhoz, születési hely, dátum, édesanyám neve.... nem kérdezte, hogy alkalmas időben hív-e, úgy kellett rá szólnom, hogy dolgozok, nem érek rá. Másodszor egy nővel beszéltem, vele is kb ugyanez volt, bár ő kicsit meggyőzőbben adta elő, de amikor megkérdeztem, milyen ügyben hív, csak annyit mondott, hogy: Hivatalos ügyben keresem, többet nem mondhatok. Közöltem vele, hogy telefonon keresztül semmilyen személyes adatot nem adok meg neki, erre azt mondta, hogy akkor menjek be személyesen a bankba.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.