Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617733870 / +3617733870

Mindenki nyugodjon meg, ez és az ehhez hasonlók csak közvélemény-kutató cégek. Különböző cégek kérik fel őket és küldenek nekik egy csomó idióta kérdést amit fel kell tenniük. Egy program automatikusan generálja a számokat és ha van egyezés létező számmal akkor kicsörög. Aki hív nem tudja kit hív nem tudja hol fog kicsörögni. Az ott dolgozók sem hobbiból csinálják, nagyrészük diák vagy nyugdíjas. Én is dolgoztam ilyen helyen diákmunkában, ha közvélemény-kutató cég hív az egyetlen teendő hogy szépen megkérjük az adott személyt hogy legyenek szívesek letiltani a telefonszámom a rendszerükben és ennyi. Persze más hasonló cég attól még kereshet, de akkor őket is meg kell kérni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.