Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304886033 / +36304886033

Az OTP az alábbi levelt küldte a kérdésemre, hogy valóban az ő munkatérsuk-e. Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét. Tájékoztatjuk, hogy bűnözők telefonon is próbálnak banki adatokat szerezni az ügyfelektől. A bank nem kér telefonon bankkártya vagy internetbank belépési adatokat. Újabb trükkel próbálhatják meg kicsalni a banki ügyfelek pénzét. Amellett, hogy a csalók telefonhívásukkor vagy SMS-en keresztül az OTP Bankra vagy más vállalatra hivatkozva keresik fel a bankszámla-tulajdonosokat, saját telefonszámukat az elkövetők hamis internetes kereső-találattal próbálják hiteles forrásként feltüntetni. Keltsen Önben gyanút minden olyan megkeresés (telefonhívás, SMS-üzenet, közösségi oldalon keresztül érkezett üzenet vagy e-mail), amelyben gyanús tranzakcióra hivatkozva arra kérik, hogy utaljon pénzt a számlájáról, vagy telepítsen ismeretlen alkalmazásokat a számítógépére vagy a telefonjára! Ne végezzen tranzakciót a számláján (ne utaljon pénzt senkinek), ha felhívják telefonon! Csak akkor végezzen bármilyen műveletet telefonon keresztül, ha Ön kezdeményezte a hívást az OTP Bank központi telefonszámára: 06-1/20/30/70-3666-666. Az OTP Bank hangsúlyozza, hogy a bankkártya, illetve az online bankoláshoz szükséges azonosító adatokat soha nem kér telefonon, azokat ne adják meg telefonon keresztül. Ha már megadták az adatokat, haladéktalanul tegyenek feljelentést. https://www.otpbank.hu/portal/hu/Adathalaszat-korabbi "

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.