Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614449105 / +3614449105

Sziasztok! Tegnap regisztráltam az oldalukon, rögtön hívtak is, ezen a számon. Jó sok kérdést feltettem, de mindenre megnyugtató választ kaptam. Azt mondta jövőhéten kapom a hozzáféréseket és csak akkor kell fizetnem 22000 Ft-ot, de ma reggel jött az sms, hogy a futár hozza a csomagot utánvétel. Meg is lepődtem, hogy milyen gyorsak, és egy rossz érzés bujkált bennem, de mivel azt mondta az „úriember”, hogy 14 napon belül lemondható a csomag, így gondoltam nem veszíthetek semmit. Közben beszéltem a lányommal, aki gyanakvóbb volt, és így bogarat ültetett az én fülembe is. Csak pár percig gondolkodtam és hívtam a telefonszámot, ahol előfizető nem kapcsolható, még egyszer próbáltam, a harmadik hívást a futárnak indítottam, akit megkértem, hogy ne hozza el a csomagot, mert nem szeretném átvenni. Kb. két óra múlva jutott eszembe, hogy ezen az oldalon szétnézek, hogy hátha találok valamit, vagy csak én hamarkodtam el a döntést. Olvasva a hozzászólásokat hálás vagyok a lányom gyanakvásáért.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.