Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Én is bedőltem sajnos. Telefonon egyeztettünk de eszembe se jutott utána nézni a dolognak. Mikor átvettem a csomagot nagyot néztem ez meg mi ezért fizettem?? Azonnal írtam emailt, arra az email címre amit itt találtam. Ugyanis az utalványon szereplő cím nem él.. mivel választ nem kaptam próbáltam visszacsörgetni a számot amiről kerestek, és kb a 30. Hívás után visszahívtak. A hölgy akivel beszéltem nagyon segítőkész volt. Nem sokkal ezután választak is 14 nap a visszautalás, kértek IBAN számot. Nos én vártam jó sokat majd írtam még egy emailt hogy mi van már. Erre azt írták 7 nap múlva. 7 nap múlva nem történt semmi. Egy rakás fenyegető email és megint egy 30-40 telefonhívás után biztosítottak, hogy intézkednek. Lám rögtön válaszoltak, hogy elutalták és várjam meg, hogy jóváíródjon. Ez volt 1 hete pénteken. A pénzt ténylegesen kedden érkezett a számlámra. Rohadt szemetek..

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.