Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666319 / +3613666319

Nálam is úgy történt, hogy írt egy vevő, hogy: ("Másik városban lakom. Szállítás lehetséges? Az árut a Jófogás honlapján fizetem ki. Ön kap egy е-Маilt az е-Маil címére a pénz átvételére vonatkozó utasításokkal. Miután megkapta a pénzt, elintézheti, hogy a terméket futárral kézbesítsék, amikor önnek megfelel.Tudassa velem az е-Маil címét, és én fizetek a szállításért."). Majd jött jófogás ügyfélszolgálat névvel egy email a postafiókomba, hogy van egy vevőm. Rákatintottam a megerősítés oldalra és nem tudtam fogadni a kifizetést, mert azt írta a csalók oldala, hogy helytelen jelszót adtam meg az új internetbankba. Erre meg kérdeztem a csaló oldalon lévő chat-es ügyintézőt, hogy miért nem fogadja el az adatokat, aimokr biztos, hogy minden helyes? Erre azt írja a csaló: próbáljam meg újra megadni az adatokat. Amint megadtam és rányomtam a bejelentkezés gombra az oldal azt írta ki, hogy 404 error, majd utána pár másodperc múlva hívtak erről a számról, hogy az otpdirekt hozzáférésem fel lett függesztve.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.