Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615566180 / +3615566180

Kamu. Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia néven fut. Facebookon dobott fel nagyon kedvezményes nyelvtanulási csomagot tőlük, ott bejelöltem érdeklődésemet, azonnal hívtak is pár percen belül (szombaton!), a részletekről, majd egy nagyon rövid visszaigazoló emailt küldtek. Utánvéttel kellett volna fizetni szerencsére. Pár perc alatt utánanéztem a neten, hogy kamu. Hívom vissza számot, erre, hogy "Üdvözöljük az ügyfélszolgálatukon. Felhívjuk figyelmét, hogy irodánk jelenleg zárva tart. Hétfőtől péntekig 8-tól 16 óráig állunk rendelkezésére" úgy, hogy előtte egy órával beszéltünk szombaton ugyanezen a számon. Ezek után vissza akartam írni egy lemondást az emailre, amiről igazoltak, de nem ment el a levelem, azt írta a gmail, hogy a cím nem található, mail delivery visszadobta. NE!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.