Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615566180 / +3615566180

Ahogy az előttem hozzászóló, én is az állami támogatott nyelvtanfolyam miatt kerültem kapcsolatba velük, szintén facebookon dobta fel a hirdetést. Azonban gyanús volt, hogy utána bárhogy próbáltam utána nézni, semmit nem találtam, se a pályázatról, se magáról a tanfolyamról. Szombaton reggel töltöttem ki a jelentkezést, 1 óra múlva keresett ez a szám, azonban nem tudtam felvenni. 2x hívott szombaton és tegnap is. Ma felvettem, ahol elmondta a dolgokat egy hölgy (Horváth Evelin néven mutatkozott be), mondtam neki, hogy ne haragudjon, de elég átverés gyanús ez a dolog és az interneten sem találtam semmilyen tájékoztatót, elkezdte mondani, hogy ezért keresnek telefonon, hogy elmondják a részleteket, illetve megadott egy weboldal címet, amin igazából csak maga a kérdőív van, semmi bővebb infó. Kértem az e-mail-es tájékoztatást, amit még nem kaptam meg (fél órája beszéltünk), de az egész telefonhívás alatt fura hangot hallottam, mintha a szél fújna vagy nem tudom. 80%-os kedvezménnyel 22ezer forint egy online tanfolyam, amihez korlátlan a hozzáférés, akár évekkel később is előveheti az ember, és amúgy egy intelligens algoritmus segíti a tanulást. :D Szerintem átverés!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.