Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614321056 / +3614321056

Este 7-kor hívott, kinyomtam, majd másnap reggel 9:30-kor újra próbálkozott, ekkor felvettem. A beszélgetést rögzítettem: - ... az élet számos területén segítünk, hogy bizonyos szolgáltatásokat kedvezőbb feltételekkel vehessen igénybe. Hozzájárulásával a jövőben kiemelt ügyfélként a jövőben is időben tájékoztatást kap majd az Önnek járó kedvezményekről. Gondolom továbbra is ezen a harminc, nyolcáz [..., elmondja a telefonszámomat helyesen] számon kereshetjük majd, ugye? - Milyen cég, elnézést? - NSCC-től... keresem Önt. - Ez micsoda? - Az NSCC egy ööö... igényfelmérést végző cég. És ebben kérnénk az Ön segítségét. - Mhmm... - És milyen jellegű igényfelmérés, vagy....? - Már is mondom a részleteket. Tehát köszönetképp korábbi Aegon-os válaszaiért szeretnénk segíteni bizonyos szolgáltatások kapcsán. - Hát ööö... Nem tervezek telefonszámot váltani, szóval igen... - Rendben, köszönöm szépen! Pontosítás végett a nevét elkérhetném? Elmondom a nevem. - Rendben. Köszönöm szépen. Akkor nyilatkozata rögzítéséhez ismertetném az adatkezelési hozzájárulást, rendben? Egy fél percet vesz csak igénybe. Tehát nevét, telefonszámát az Aegon partnerei, a DRB Média és az Atlasz Munkaerő Közvetítő Kft. kezelheti, hogy elsőkézből tájékoztathassuk új termékekről, kedvezményekről, a visszavonó nyilatkozatáig. Ugye? - Mhm.... - Rendben. Születési dátumát legyen szíves még. - Nem adom. - Rendben. Semmi probléma. És igazából köszönöm szépen, végeztünk is, további szép napot kívánok!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.