Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667296 / +3617667296

Imént hívott. Gyorsan elhadart egy bevezetőt, amiből annyit értettem csak, hogy xy biztosítónál kiemelt partner lettem. Bemondta a telefonszámomat, és kérdezte, hogy ez a szám jó-e, hogy a későbbiekben megkereshessenek rajta. Mondtam neki, hogy elnézést, de nem értettem a mondókája elejét, úgyhogy nem tudom miről szól ez a történet. Hogy most beleegyezek (nem tudom honnan veszi ezt???), hogy megkeressenek ajánlatokkal. Kérdeztem, hogy melyik biztosító keres meg milyen ajánlatokkal??? Erre Ő, hogy bármelyik biztosító, bármilyen ajánlattal. Mondtam neki, hogy én nem egyeztem bele semmi ilyesmibe korábban sem, most se fogok és utána sem. Erre flegmán megköszönte és letette.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.