Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704646655 / +36704646655

Ha tényleg a vodafone-tól hívtak, akkor elég felelőtlen dolog, hogy azt kérik hogy az adataimat adjam meg tel számot, amin hívtak, születési dátum, stb. De a legnagyobb baklövés, hogy adjam meg az ügyfélbiztonsagi kódomat, hogy betudjanak azonosítani. Persze valaki felhív hirtelen azt sem tudom milyen számról, és majd minden bizalmas adatomat megadom! Ha adathalász hív így? Bárki mondhatja, hogy a vodafone-tól hívott, majd megyónom neki az egész előfizetési, és személyes adataimat. Mikor az ügyfélbiztonsági kódomat kérte, mondtam, hogy nem szeretném folytatni a beszélgetést. Sztem abszúrd, hogy ha nem én hívom őket, hogy az adataimat kérjék. Bárki hívhat, bármilyen számról. Nekik is adjam meg, mert azt mondják a vodafone szolgáltatótól hívtak? Na ne!!!! Az ember nem ismerhet minden számot amiről hívják. Ha tényleg a vodafontól hívtak, akkor elég csacskák, mert evvel visszaélésre adhatnak okot, az adathalászoknak! Mert legközelebb az kéri az ügyfelbiztonsági kódómat. Mikor mar mindent tud, akkor meg intézkedhet, akár más telefonszámról is az én nevemben.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.