Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06301438654 / +36301438654

Engem 15.én hívott fel, Ja Es férfi vagyok előszôr elkezdett üvöltözni a telefonba kibekez elvágja a torkom a családomnak is stb! De nagyon bátor fiú mondjuk annak sem nevezném valami lény inkább ! De miután rapiritottam egybol hangnemet váltott de megigertem neki hogy En megtalálom Es tartom is magam hozzá ! A cséri rendőrök mar keresik ! He olvasod ezeket a sorokat Barnabás add fel magad a rendőrségen Es Vonulj el kényszer pihenőre egy jo par évre mert ha nem a jóisten mentsen meg teged a hatagomtol ! Ezt most nagyon benézted ! Es szerintem mindenki nevébe mondhatom ezt !! En folyamatosan hivogatom az osszes szamot amit idáig meg van de egyikre sem jön válasz

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.