Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615566180 / +3615566180

Kaptam már korábban más számokról hívást. Nem értem, hogy nem kapták még el őket. Csoportos feljelentés kell. Ki vállalja, hogy összegyűjti a sértetteket? Pályázat számot nem tudnak mondani. A feladóhoz úgy lehetne eljutni, hogy valahol feladják azt a csomagot. Kamera pedig mindenhol van. Valaki szánja rá az időt, hogy megrendeli, megnézi a feladás helyét. Tovább lehet ezt küldeni a rendőrségre, nyomozzanak ők. Ne hagyjuk, hogy tovább tevékenykedjenek. Legyen ott egy naív vásárló, aki mindent elhisz. Göngyölítse fel ezt a sokkadjára is megtévesztő bandát. Olyan hozzászólás itt nem lenne, aki elégedett, mert az nem keresne rá a telefonszámra, hogy a többi hozzászólót lehúzza. Biztos, hogy kamu.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.