Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617011091 / +3617011091

hu.euromart.com cég sajnos engem is átvert 30E Ft al, gagyi cipőket küldtek, számlát nem írtak,(gondolom áfa-t sem fizetnek) visszaküldtem nekik, meg is kapták, de nem fizették vissza a gagyi portéka árát. Ott tartok, hogy a fogyasztó védelemhez fordultam, de gondolom, nem sokra megyek velük. Szerintem nemzetközi szélhámos cég.... Annyit lenne érdemes tenni velük, mivel úgy néz ki a hatóságokkal semmire sem lehet menni, fiktív neveken, címeken a károsultak rendelgessenek tőlük, és persze senki ne vegye át a termékeket... legyen már nekik egy kis szívás....Voltam a rendőrségen is még időben mikor a futárnál volt még a pénzem, de semmit nem tettek....

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.