Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208848055 / +36208848055

KAMU! CSALÓ! Egy nagyon ellenszenves női hang… elkezdte mondani hogy az Aegon biztosítótól hív, rögzíti a hívást, és hogy tudom-e évente x összeget meg tudok takarítani blabla. Megkérdeztem honnan kapta meg ezt a számot, nekem semmi közöm ehhez a biztosítóhoz. Majd azt mondta, hogy 2018 ban vettem egy TV készüléket, amit az Aegon biztosítónál volt biztosítva… nem is értettem (egyébként tényleg vettem a media marktban, de hogy ezt tudta nagyon érdekes..) valamint egyeztetni akarta velem a születési évemet azonosítás céljából, ebben a pillanatban már elfogyott a türelmem és közöltem, hogy semmilyen azonosításhoz nem járulok hozzá, engem ez nem érdekel és letettem. Vigyázzatok!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.