Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06301438654 / +36301438654

Társkeresőkön próbál nőkhöz közel férkőzni természetesen kamuprofillal. Több telefonszámról hívogat: 06301438654, 06302411867. Facebookon szintén kamuprofilokat hoz létre: Budai Barnabás, Kovács Szilárd, Messengeren üzenget, hívogat minősíthetetlen stílusban, káromkodik, üvöltözik, nyomozgat. Életveszélyes fenyegetések, megfélemlítés, ezek az ő eszközei, gondolom ez hozza izgalomba. A valódi neve: Borsos Barnabás. Köszönöm, hogy leírtátok a tapasztalataitokat, megosztottátok azt, ami veletek történt, engem nagyon megnyugtatott a tudat, hogy nem vagyok egyedül. Ne hagyjátok magatokat, Csajok! Megtettem én is a feljelentést.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.