Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649402 / +36309649402

Egymás utáni napokon hívtak engem is. Tegnap egy Budapesti szálloda számát használták fel, ma pedig egy 30-as számról hívtak. A tegnapi számot visszahívtam, és az említett szálloda recepcióssal beszéltem. Azt mondta, hogy a számukkal több esetben már visszaéltek, több rendőrkapitányságról, az ország más területeiről tettek visszajelzést, hogy feljelentést tettek, úgy értettem nyomozást is indítottak ezekben az esetekben, természetesen feljelentést csak akkor fogadnak el ha " tranzakció " kimerítette a bűncselekmény kategóriát. Az az, ha valaki bedőlt az OTP-ként bemutatkozó bűnözőknek és a SZEMÉLY kiadta a banki adatait a hívónak, és sikerült az átverés!!!! A 30-as számot pedig nem lehet visszahívni, a számon előfizető nem található!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.