Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613122104 / +3613122104

Kétehetente valószínű új telefonszámot kérnek, mert a hozzászólások után, ki fogja írni a telefon, hogy "vigyázz csaló", csak kulturáltabban. Ha itt pozitív hozzászólással találkozol, akkor azt a "csaló" cég fogja beírni. Aki elégedett egy szolgáltatással, az nem fog rákeresni egy telefonszámra a neten és beírni, hogy jól működik a postán kiküldött kód. Kérjéj cég nevet, cégjegyzék számot, pályázat számot. Erre az lesz a válasz, hogy e-mailben fogják elküldeni. Vagy semmit nem kapsz, vagy kapsz egy kamu e-mailt. Kérdezd meg, hol fogják postára adni a csomagot. (A válasz: Miért fontos ez?) Minden be van kamerázva. Vagy rendeld meg és ne vedd át, csak, amikor hozza a postás vagy futár, fotózd le a feladás helyét. Csoportos feljelentés szükséges. Ki vállalja, hogy összegyűjti a sértetteket? Vagy rendeld meg egy nem létező címre. Legyen nekik költségük. A telefonon jelentkező hölgynek kellemesen megvezető a hangja. Ne dőlj be neki, vagy vezesd meg te őt. Jó szórakozást mindenkinek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.