Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303443287 / +36303443287

Erste Bankra hivatkozik, de Union biztosítós Magánegészségügyi szolgáltatással kínálgat. Ha véletlen hajlandó vagy meghallgatni az elejét a mondókának, aztán azt mondod , köszi nem akkor jön a szokásos " ennyit nem ér meg az egészsége?!" szöveg meg a "Mi lesz ha szüksége lesz rá és az állami egészségügyben csak hónapokra kap időpontot lehet , hogy az élete múlik rajta!" aztán amikor belátja , hogy a nem az nemet jelent akkor van még egy másik ajánlata , de itt nem jutottunk tovább mert nem voltam hajlandó több személyes adatot elárulni magamról, meg a számlámról ami elvileg a magasabb szintű banki védelemhez tartozik.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.