Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0678998098 / +3678998098

Édesanyámat is hívta ez a szám tegnap is és ma is. Legutóbb ma 9 óra 15 perckor, a szám alapján én is az előttem szólókhoz hasonlóan közvélemény kutatónak, illetve spam, vagy potenciális csalás - os számra gondoltam. Ezért egyet is értek a korábbi hozzászólókkal. És tanácsként: akit zavar azonnal tiltsa vagy blokkolja a számot, ha annyira nem zavarja akkor állítson be egy jó zenét csengőhangnak erre a számra vagy pedig egyszerűen hagyja figyelmen kívül és legfőképpen semmi esetre sem vegye fel. Ugyanis ha tényleg csalásos szám akkor a hívás felvételekor akár pénz is mehet le a feltöltő kártyáról vagy éppen a telefonszámlája nőhet meg jócskán! Tehát figyelem! Nagyon vigyázzon mindenki az ilyen számokkal!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.