Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704358297 / +36704358297

Valószínűleg nem csaló, de azért eléggé kérdőjeles ez a történet. Azt mondja a telefonban, hogy azért hív fel, hogy adategyeztetést végezzen az MBH fúziót követően. Majd megkér, hogy azonosítsam magam. Én rövid hallgatás után visszakérdeztem, honnan tudjam, hogy ő tényleg a banktól hív, még mielőtt neki sikerülne beazonosítania engem? Csak annyit válaszolt, nézzek utána a telefonszámnak, mert ez egy megbízható szám, a banké. Na aztán én végül tovább mentem, válaszoltam a kérdéseire: nevem, lakcímem, szül. időm, anyám lánykori neve, ezeket kellett megadni. (Érdekes kísérlet lett volna szándékosan rossz adatokat megadni, vajon feltűnt volna-e neki?) Végül egy szép körmondatot és a jogi rizsa felolvasását követően kiderült, hogy a nagy adategyeztetés csak annyiról szól, hogy bejelölöm-e a rublikát, ami engedélyezi, hogy marketing tartalmú megkeresésekkel bombázzanak. Nem engedélyeztem. 3-szor még megpróbált rábeszélni, aztán feladta.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.