Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303441949 / +36303441949

Ha a 30/344 XXXX számról jön hívás, az nagy valószínűséggel a Genertel telefonos marketingügynökségéhez tartozik. Ez egy önálló cég lehet, de hogy Generali/Genertel érdekeltség-e, nem tudom, mindenesetre mintha ugyanott laknának, ahol a Genertel székhelye van (a Generali-irodaház a Váci út/Csanády utca sarkán). Az én ízlésemhez képest kicsit agresszív, úgy hogy ezeket a hívásokat nem veszem fel és a számot letiltom. A Genertelnek egyébként jó ár/érték arányú termékei vannak, nekem hosszú évek óta kettő is, tudnak jó ajánlatokat tenni pl. szerződésmegújításkor, de szerencsére komolyabb káresemény eddig nem történt, két baleset esetében az orvosi lelet ellenében visszakérdezés, akadékoskodás nélkül napok alatt utalták a biztosítási összeget. Ha vannak kérdéseim, problémáim, azt közvetlenül a Genertel telefonos ügyfélszolgálatán vagy online a MyGenertel-en intézem, a telefonmarketinggel nem akarok beszélni, tapasztalatom szerint egyébként sincsenek azon az információs szinten az egyes szerződésekről, mint az anyacég. Nem beszélve arról, hogy nincsenek is felhatalmazva arra a rugalmasságra, amit az anyacég telefonos ügyfélszolgálata tanúsít.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.