Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444242 / +36303444242

Erről a számról +36303444242 érkezett egy SMS, amiben ez olvashstó: Tisztelt Ügyfelünk!Åruhitelén esedékes tartozàsa xxxxx Ft. A"FIZ"szò mai visszaküldésével 5 napra érvényes fizetési ìgéretet tehet.MBH Bank 1/4508288 Szerződtem az MBH egyik elődjénél, s a megadott összeg stimmel is, sőt az időpont is egybevág a tervezett befizetés első tervezett időpontjával. A szerződésem adatai kikerülhettek az MKB /MBH banktól? A szerződést online kötöttem élő videós szerződéskötéssel, s szerződött összeget is folyósította az MKB.... ami már azóta MBH. A videós szerződéskötéskor a bank munkatársa jelezte (április végén), hogy a bankok fúziója miatt az első befizetés július elejére fog csúszni. Tehát minden korellál az SMS és szerződéskötés között... épp aktuális lenne az első befizetés, amiről papír alapú dokumentumok még nem érkeztek meg hozzám. Vajon a bank jelzett valójában? Ha nem, akkor hogyan kerültek ki a banktól az adataim? Jó kérdés mindkettő!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.