Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0630923161 / +3630923161

Most hívott engem is egy OTP "ügyintéző" erről a számról, és hogy rögzítik a beszélgetést, bla-bla-bla. És erősítsem meg, hogy több, mint százezer forintos utalást indítottam el a számlámról. Szerencsére azonnal kapcsoltam, hogy az OTP és egyetlen bank nem kér ilyen információt telefonon, és magának ahhoz semmi köze. De ő csak megerősítást kér. Mondtam, hogy akkor majd bemegyek a fiókba, de ez átverés, Próbálkozott még, de felemeltem a hangomat és közöltem, hogy semmilyen információt nem adok, neki nincs köze hozzá, mert ha valóban az, akinek mondja magát, akkor látja a számlámat és nem kell semmit kérdeznie. Erre közölte, hogy akkor nem tudják garantálni a számlám biztonságát és lecspta a telefont!! CSALÓK! És biztos nem magyar, mert némi akcentussal beszélte a nyelvet.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.