Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704646655 / +36704646655

Olvasom itt a kommenteket, hogy "visszaélésre adhatnak okot az adathalászoknak!" "Mikor mar mindent tud, akkor meg intézkedhet, akár más telefonszámról is az én nevemben." és hol intézkedhet ? telefonon rögzített vonalban ?? azt bármikor vissza lehet hallgatni, üzletben pedig alap protokoll, hogy kellenek az okmányok, szóval ott se tudja felhasználni.Mindig is így működött a beazonosítás, hogy kell a biztonsági kód, pont ez a lényege, hogy csak a vodafone belső rendszerében lehet használni, hiába hív fel téged " adat halász" nem tud vele semmit se kezdeni, mert máshol nem használható fel.És ha nem hiszed el hogy vodától hív, kérd meg, hogy bizonyítsa be, ekkor elmondja, hogy 1270-en, és a voda honlapon meglehet nézni az értékesítési számokat, és már ki is zártad a csalás lehetőségét......

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.