Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995369 / +3619995369

Az MVM megbízásából hívtak erről a számról "adategyeztetésnek" álcázva. De a dolog inkább arra ment ki, hogy egyrészt rátukmálják az e-számlát az emberre, másrészt meg gyanús, hogy más célja is van a megkeresésnek. Egyrészt így a semmiből megkérdezték, hogy van-e villany bojler az ingatlanban (gáz szerződés esetén meg amúgy is mi köze hozzá???) , másrészt mikor mondtam, hogy az jelen helyzetben az e-számla nem opció, akkor kapásból azzal kérdezett vissza, hogy "miért, eladó az ingatlan?"... Közöltem, hogy erre a kérdésre nem fogok válaszolni és letettem. Mivel egyértelműen ez inkább valami adategyeztetésnek álcázott marketing megkeresés, én azt javaslom, hogy aki belefut, az tiltsa le ezt a számot is, az összes többivel együtt, mert próbálkoznak még pár számról. pl: +3616900272

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.