Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613278058 / +3613278058

Ez egy csalás! Senki ne menjen bele! Hihetően előadják a nyelvtanfolyamot, kihasználva az ember jóhiszeműségét és jól lehúznak. Szerencsére időben rájöttem, hogy valami nem oké a dologban... a visszaigazoló e-mail amit küldtek formailag eléggé semmilyen volt... így elkezdtem gyanakodni és megtaláltam a korábbi hozzászólásokat más telefonszámhoz,szintén ezzel a témával kapcsolatban. Egyből írtam, hogy elállok a lehetőségtől... ha mégis kihozná a futár az említett csomagot, fizetni fixen nem fogok és mehet vissza a csomi oda, ahonnan jött!:) Szomorú, hogy ilyenek miatt tart ott az emberiség ahol tart!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.