Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0652998720 / +3652998720

Először márc. 21-én du. hívott, olyan rövid ideig csengetett, hogy, ha akartam volna, se tudtam volna felvenni. Másodszor ápr. 25-én pontban reggel 9-kor, felvettem, de csak halózott, aztán bontotta. Harmadszor jún. 15-én du. hívott, lássatok csodát, elbeszélgettünk egy idősebb hangú hölggyel, én Netapartmannak értettem a cég nevét, ezeket kérdezte: a járvány előtti évben (tisztáztuk, hogy 2019) voltam-e nyaralni, hol, mennyibe került és a párommal voltam-e. Az árra adott válaszomat nem hitte el, ezért eggyel olcsóbb kategóriába sorolta. Aztán a járványidőszak alatti (2020-2022) nyaralásokról kérdezett, azt válaszoltam, hogy a Balatonnál, még azt kérdezte, hogy az saját-e, aztán az idei tervekre is ugyanezt válaszoltam. Megkérdezte, hogy jó-e az e-mail-cím, amit mondott (jó volt), majd a lakhelyem irányítószámát kérdezte, ami viszont nem stimmelt, kijavítottam a helyesre. Azt is kérdezte, hogy van-e SZÉP-kártyám, mást nem kérdezett. Miután befejeztük, még élt a vonal (én sosem bontom, főleg, ha engem hívnak), alighanem kidöntötte a kávéját az asztalra, erre káromkodott egyet, csak ekkor bontotta a hívást. Nem kell rögtön betojni az ilyen telefonoktól, mivel konkrét dolgot (pontos cím, nyaralási időpont, hossz) nem kérdezett és nem is mondtam, túl sokra nem mennek a válaszokkal, és nyugodtan lehet kamu válaszokat adni..., a lényeg, hogy kapjanak választ, aztán nem hívnak többször (remélem).

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.