Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203788089 / +36203788089

Bemutatkozás nélkül azzal kezdte, hogy elmondta a teljes nevem, hogy engem keres. Mondom neki, hogy én vagyok. Majd úgy mutatkozott be, hogy Eszternek hívják. Mondta a vakos és gyengénlátós sztoriját, meg Debrecent, hogy interaktív táblára gyűjtenek, adományoznék-e. Kérdezem, hogy honnan tudja a telefonszámom és a teljes nevem, legyen szíves elmondani. Mondja, hogy interneten céges adatbázisból. Mondom neki, hogy nincs is cég a nevemen, így ez lehetetlen. Erre ő, "online tudakozóból dolgozunk, uram". Mondom, mondja el, hogy ezt hol találom meg. Erre, hogy keressek rá így, hogy online tudakozó. Már az is gyanús volt, hogy a vezetéknevét nem mondta el, se azt, hogy kinek dolgozik, honnan hív...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.