Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704358297 / +36704358297

Ma engem is felhívtak, többszöri nem fogadott hívás után. Elmondta miről van szó, és én megkértem, hogy maradjon vonalban legyen kedves, utána szeretnék nézni az interneten, hogy a szám amiről hív az oké-e ( éppen a gép előtt ültem), erre eldarálta, hogy ez az szám ilyen, meg olyan központi szám, és akkor menjek ide, és ide-be,közbe akartam vágni, hogy semmi gond, csak kérem várja meg még leellenőrzöm, de erre ő lehetőséget sem adott, mert bontatta a vonalat. Ha MBH-s akkor ez nem volt túl udvarias:).... Adategyeztetés esetén egy ügyfélszolgálatosnak a mai világban türelmesen kellene viselkednie, főleg ha az embert adategyeztetés címszó alatt felhívják, és az első kérdés mindjárt az, hogy mondjam meg az "anyja nevét"....Internetes vagy Telekód jelszó azonosítás nélkül !!!!....azért más bank is egyeztet, de még a Telenor(Yettel) is elkéri a ügyfélszintű jelszót mielőtt bármiféle ügyet intézne, nemhogy egy Bank!?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.