Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208844126 / +36208844126

Engem ma hívott 13:03-kor, egy hölgy volt. Név szerint engem keresett. Nem tudtam megjegyezni a nevét, nagyon gyorsan beszélt. Állítólag az ivóvíz minőségének vizsgálatára kaptak megbízást, kért egy időpontot amikor jöhet egy úriember, fél pohár vízre és egy áramforrásra van szüksége a vizsgálathoz. Feltűnően kedves volt, már-már gyanúsan. Miután letettem a telefont, beírtam a számot a "Ki hívott" keresőbe, elolvastam a hozzászólásokat, majd megpróbáltam visszahívni, hogy megtudjam kinek a megbízásából végzik a vizsgálatot. A telefonszám viszont már néhány percen belül nem volt elérhető. Bár megadtam a címem és az időpontot, úgy döntöttem, hogy nem fogom beengedni bárki legyen is. Kíváncsi vagyok valakinél jártak-e már vízminőséget vizsgálni...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.