Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703808884 / +36703808884

valószinu spamként jelezte a telefonom,de mivel 70-es előhivóval érkezett a hivás igy felvettem.egy hölgy volt a vonal másik végén,aki orosz vagy lengyel akcentussal beszélt.előző nap bekattintottam egy automat kripto valuta kereskedéssel foglalkozó oldalra és azonnal egy külfoldi(talán lengyelországbol) számról jott egy bejovo hivás,oriási háttér zajjal egy holgy probált mondani vmit angolul,de mivel nem értettem a zaj miatt igy letettem.tobbszor visszahivott,de már nem vettem fel,letiltottam. sztem ugyan ez a holgy hivott a kérdéses 70-es számról,de ma már tört magyarsággal probáltunk kommunikálni. délután 15h-kor fog visszahivni.beszélunk a részletekről gondolom. még irok ha végezetem,most van 12h30

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.