Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304088104 / +36304088104

Egyértelműen csalók. Én sajnos belefutottam, pont beletrafáltak egy olyan utalásba, amit valóban én intéztem (csak más névre, mint amit ők mondtak), így az elejétől igaznak tűnt a sztori. OTP nevében hívtak, majd "átirányítottak" a saját bankomhoz, majd annak IT biztonságért felelős kollegájához, letöltettek egy appot, amire azt mondták, vírusirtó, merthogy a csalók feltörhették a telefonomat is, és azon keresztül a netbankomat. Az app neve Anydesk, és távoli elérést biztosít. Ezzel beléptek a netbankomba, és alaposan körülnéztek. Mikor gyanús lett, bontottam a vonalat, azonnal tiltattam a bankkártyámat, és a számlámról is elutaltam a pénzt egy másik számlára. Nem vettek le pénzt szerencsére. Rendőrségi feljelentést tettem az ügyben.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.