Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203510746 / +36203510746

Engem tegnap kerestek olyan indokkal, hogy a szomszédoktól kapta meg az adataimat, akik azt mondák, hogy el szeretném adni a lakást. A szomszédoknak természetesen nem volt meg a telefonszámom, és nem is mondtam senkinek, hogy el akarnám adni a lakást. Rákeresve itt az oldalon láttam, hogy egy ingatlanos pofátlanságáról van szó. Az adataimat ráadásul valószínűleg egy korábbi ingatlanostól szerezték meg. Egyszerűen felháborítónak tartom a történteket, ha megosztotta volna, hogy ő egy ingatlanos, és jó profittal el tudnám adni a lakásomat, az még egész korrekt lett volna. Így viszont rendkívül felbosszantottak. Arról nem is beszélve, hogy ez nem csak bosszantó, de valószínűleg törvénytelen is, hogy a nyilvántartásukat ilyen hazugság alapú telefonálgatásra használják fel...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.