Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612091721 / +3612091721

Csalás! Otp ugyintezőnek adja ki magát. Utalást kezdeményeztek a nevedben, de ő megállította blabla még a kollegájához is átkapcsol....adatokat nem kértek,ellenben kapásból megmondta a nevemet, pontos születési dátumomat, ami lássuk be, elég aggasztó... Ügyesek nagyon, nem egyértelmű a csalás, engem is elbizonytalanított, de természetesen semmit nem adtam meg nekik.Személyesen azonnal bementem az otpbe, ahol kiderítettük a csalást. Szám jelentve az otpnek. Fel se vegyétek, még a végén rászednek. Bárki ilyen okból hív, semmit se adjatok meg, bármit is tud rólatok visszamondani! Ha van rá mód személyesen, ha nincs, telefonon hívjátok a bankot és bontsátok ezt a vonalat! Ilyen ügybdn nem így tájékoztat a bank, és igen is leteheted és visszahívhatod őket.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.