Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208890781 / +36208890781

Most hívtak erről a számról, az MBH bankra hivatkozva és szerettek volna "adatot egyeztetni". Az eleje furán indult, ahogy mások is írták: olyan volt, mintha én hívtam volna. Bemutatkozni Sok vagy Suk Napsugár néven mutatkozott be a hívó és személyes adatokat akart egyeztetni. Amíg elmondott egy hosszú, betanult szöveget végig kuncogott. Hivatkozott a bank honlap címére, az ott található elérhetőségekre, hogy ha le akarom ellenőrzni, akkor hívjam nyugodtan az ügyfélszolgálatot, stb. Amikor mondtam, hogy én inkább a bankba megyek ilyesmit elintézni, akkor konkrétan úgy éreztem, hogy megzsarolt azzal, hogy akkor is a bankba akarok-e menni, ha ebben a formában könnyebb lenne. Természetesen! Vigyázzon mindenki!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.