Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555486 / +36305555486

23/07/14-én kaptam SMS-ben: +Nem tudtuk feldolgozni a megrendeleset, mert a cim helytelen volt. Kerjuk, hasznalja ezt a linket a folytatashoz: www.hu.track1-dhl.com" Természetesen nem várok semmit a DHL-től, meg az ékezet nélküli együgyű szövegről amúgyis ordít, hogy csalás, de mégis van vele egy nagy gáz: 2022/05/19-én ugyanerről a számról kaptam egy valódi értesítést a Packeta-tól, amely tartalmazta a (valós) csomagszámot, az általam a megrendelésben megjelölt átvevőpont címét, nyitvatartását és az átvevő jelszót. Mindezek birtokában gond nélkül át is vettem tavaly májusban a megrendelt árut. Vagyis a mostani csalók egy valós - vagy legalábbis tavaly még valós - értesítési telefonszámot jelenítenek meg feladóként a mostani kamu SMS-ben, ami még azok számára is megtévesztő lehet, akik egyébként eleve gyanakodnak arra, hogy a mostani SMS csalás. Ennek ellenére nem szabad bedőlni: a valós fuvarozók valós SMS-t legalább egy csomagszám megadása nélkül holtbiztosan nem küldenek, a valós üzenet szövege pedig nem ilyen primitív általánosság, hanem egyértelmű utalást tesz a teendőre.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.