Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209986356 / +36209986356

A helyzet az, rendeltem egy láncfürészt, a bingoo. hu oldalról. Amikor megérkezett, van egy cetli rátagasztva, egy pozsonyi cég a feladó!! Tartalomnak az általam rendelt gép tipusa, száma van megjelőlve, azonban a csomagolásban egy más eszköz van. A cég telefonszáma a küldő cetlin , tel:000000, korrekt, nem?? A bingoo. hu oldalán, ahol rendeltem a 06209986356 telefonszám van elérésként. Meghivtam, ezen a számon előfizető nincs. Email a bingoougyfelszolgálatra, semmi. Majd napok múlva beállitott gépi üzenet, hogy eszközhiány van, ezt küldik helyette. Cim, adatok minden megadva, telefon is, nem hivtak hogy nincs, kell e más helyette, hanem tényként közli ez van. Persze, hogy a rendelt helyett egy silány vackot küldtek Megnéztem az általuk hirdetett árukra nincs kiírva, készlethiány!!! Ez a rendszer így van beállitva. Ja és számla egy szál se. Egy levéllel keményebben rászóltam, semmi. Se cégadat, se kapcsolat, majd ő ir ha akar, nem lehet kommunikálni, se elállni attól amit nem is rendeltem. Nem akarom leírni milyen alak az aki egy email mögé bújva csal. De már rajta vagyunk a hatóságoknál!!! Ne rendeljetek semmit tőllük!! Közben kiderült a csomagszállitók is tudnak róla, hogy ez rendszeres ez az eszközhiányra való hivatkozás.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.