Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209986356 / +36209986356

Keményebb levelemre a bingoo ügyfélszolgálat ötpercenbelül jelentkezett és kioktatott, hogy beszéljek normálisan, kikérik maguknak, meg hű meg ha!!! Egy email cim kioktat, se elérés se név se arc!!! Aljas módon átver, és erkölcsről beszél. Megadta a szlovák cimet ott reklamáljak. Ez a telefonszám amit beirtam ezen nincs előfizető!! A bingoo. hu oldalon ez van megadva kapcsolatnak. Az áru visszaküldését és a költségeket neked kell álnod!!? Ez egy jellemtelen senkiházi társaság!!! Mindent úgy raktak ösze, hogy ne tudjon senki utána menni az igazának!! Azt írta tegnap, hogy küldi a számlát, semmit nem küldött!! Érdemes, ha sértett vagy felmenni a felsorolt weboldalra és elolvasni a rengeteg panaszt, ami a csaló működésük miatt megoldhatatlan!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.