Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304644898 / +36304644898

Éppen ma vártam csomagot, de nem ez a cég szállítaná. Az SMS-ükben express szerepel. Vajon honnan tudták, hogy ma várok csomagot??? Vagy csak vaktában küldözgetnek SMS-t ??? A link amit küldtek: https://s.id/1QpKv Ez viszont a DPD oldalának kinéző oldalra vitt, de a cím: https://ptt.monster/#/address volt. Itt persze nem adtam meg semmi adatot. A DPD-t felhívtam és ott mondták, hogy ők nem küldenek ilyen tartalmú SMS-t. Még nem látom, hogy ez milyen módon alkalmas a csalásra, de hamar kiderült. Ugyanis teljesen blöff adatokat adtam meg, és ezután egy olyan oldal nyílt meg, ahol a bankkártya adatokat kérte, mert az újbóli kiszállításért fizetnem kellene átalány: 102.53Ft-ot. Szóval így akarnak bankkártya adatokhoz jutni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.