Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555253 / +3617555253

Idősnek tűnő női hang, aki a nevemet tudta (mit számít manapság, h titkosított a t.számom). Hivatalosnak tűnő szöveget kezdett el mondani, meg hogy a beszélgetést rögzítjük, stb...bla,bla... Az időseket ezzel - esetleg - jócskán megtévesztheti már az elején. Megkérdeztem (neveletlenül félbeszakítván) "Milyen ügyben keres? A lényeget legyen szíves!" Nem akarta, csak tovább karattyolt. Erre én hangosabban, s nyomatékosabban: "Milyen ügyben keres?" Hát, h hamarosan lefog járni a biztosításom.... Mondom: Nem fog nekem lejárni semmi....nem kötök semmit.....KAMU CSALÓ LEHET. Kitől mit tud a végére kicsalni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.