Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617733581 / +3617733581

Szociálpolitikai jellegű közvélemény kutatással kapcsolatban kerestek. Egyre személyesebb jellegű kérdéseket követően felette az idős hogy a kérdést, hogy ha ma lennének választások részt vannak-e rajta. Biztosan elmennék-e szavazni, majd jött a kérdés: “ ön melyik pártra szavazna?” Mondom a hölgynek: Ne haragudjon, ezt mégis hogy kèpzeli??????????? “Ön szerint szükség van-e a Kék farkú kutya pártra?” Majd: “Véleménye szerint Orbán Viktor megfelelően végzi a munkáját?” Itt mondtam, hogy jó, akkor most befejezzük a beszélgetést. Még most sem hiszem el, hogy ilyen valóban előfordulhat…. ???????????? Komolyan azt hittem rosszul hallok.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.