Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667294 / +3617667294

Egy nő hív mindenfèle bemutatkozás nèlkül, szóhoz sem hagy jutni, csak darálja a szöveget. Nagynehezen sikerül közbeszólnom ès fèlbeszakítom, hogy bocsi de 1.nem alkalmas mert munkaidőben vagyok, 2. Nem èrdekel semmifèle nyugdíj megtakarítás, így fölösleges rabolnunk egymás idejèt. Erre mèg neki áll feljebb ès darálja tovább a szöveget. Mondom neki hogy hahó, mondam valamit...felháborodottan nekem esik hogy miazhogy nem èrdekel... Utálom az ilyen pióca jellegű callcentereseket, aki ilyen arrongáns, nyomulós ès nem èrdekli/meg se hallgatja amit hogy a hívott fèl mit mond, az ne csodálkozzon ha az emberek nagyrèsze rárakja a telefont. Ha jót akartok ne vegyèrtek fel...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.