Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304041541 / +36304041541

Reggel háromnegyed 9-kor hívtak és azt akarták emeljem meg a mobiltelefon csomagom telefonon keresztül, mert telefonon biztonságosabb. Szerintem meg az a biztonságos, ha személyesen kötöm meg a szerződést egy T-Pontban, ha akarom. Ha meg nem akarom, akkor meg nem kötök szerződést. Nem voltam udvarias, mert egyrészt telefonon sosem rendelek meg semmit, másrészt nem tudhatom ki hívott. Tőlem bekérnek mindenféle adatot azonosítás végett, de én nem kapok semmit arra, hogy ő az, akinek mondja magát. Ideje lenne leszokni a telefonos értékesítésről. Köszönjék a bizalmatlanságot scamer hívóknak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.