Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667817 / +3617667817

Engem is felhívott . Én rögtön mondtam , nem vásárolok telefonos ajánlatokról . Azért végig mondhatom , meg hallgat ? Mondja ( nem én fizetem a számlát ) szoktam e használni arc ápoló szereket ? Nem foglalkozom vele . Aztán vagy 15-20 percig mondta és mondta . Érdekli önt az ajánlat ? Meg mondtam az elején , nem vásárolok . Aztán egymás szavába vágtunk hogy hány tízezer elégedett vásárló van . Nekem is lenne egy kérdésem , engem hol érdekel hány elégedett vásárlójuk van ? Nem vásárolok . Csak most csak önnek kedvezmény és meglepetés ajándék . Nem vásárolok . Ez nagyon megéri . Nem tudom honnan szerezte a számomat , de nem vásárolok semmit . Úgy generálták a telefonszámomat és adatok nincsenek mellette . Érdekli a dolog ? Már az elején meg mondtam , nem vásárolok . Aztán megértette és letette a telefont .

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.