Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305205149 / +36305205149

Még az előzóhöz: A számlámon mozgás nem volt. Kérlek benneteket, mivel a "bank" ismeri az adataidat a számlaszámodat és a kártyáid számt is, így azt soha nem kell megadni telefonálónak, illetve semmiképpen nem kell jóváhagyni semmit. A kártyaletiltás is megy szóban, nem kell ujjnyomat, kód stb. Ha neten jön hivatkozás Foxpost, e-on, NAV, Netflix stb., nézd meg az url sort, felőlről általában a második a képernyőn és ha nem .hu vagy éppen gov.hu a vége, akkor semmiképpen ne adj meg kártyaadatot. Ha igen, akkor előtte tegyél (OTPBank Nyrt. esetén) a web kártyádra annyi pénzt, amennyit fizetned kéne és azt írd be. De lehet, hogy így ios hozzáférnek a folyószámládhoz is, és a jóváhagyással azonnal kizárnak a számládról és azonnel elkezdik lefejteni a pénzed! Szóval óvatosan!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.