Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612091721 / +3612091721

Jónapot kívánok! Ugyan erről a számról kaptam hívást állítólág az otp banktól, hogy egy gyanús tranzakciót állítottak meg és hogy lépjek be a bankomba és ellenőrizzem le hogy megtörtént-e a tranzakció. Kérdezték a számlámon lévő egyenlegemet is, de nem mondtam igazat mert ezt tudniuk kellene, meg azt is hogy az otp banknál soha nem volt számlám tehát azt mondtam, hogy ezer forint van a számlámon. Más adatra nem kérdezett rá és köszönés nélkül letette. És 2 perc múlva vissza hívtak a 0612091613 as számon, de szerintem tévedésből mert amint megismerte a hangom le is tette. Gondolom van egy táblázatuk tele telefonszámokkal név nélkül és újra engem tárcsázott. Szóval a 0612091721 és a 0612091613 telefonszámot csalók használják. De nem derült ki mit akarnak kicsalni mert letették a telefont.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.